NIEUWS

Binnenkort ga ik op uitnodiging van mijn neuroloog deelnemen als ervaringsdeskundige aan een wetenschappelijke bijeenkomst over sinustrombose. Ik zal hierin de stem van de (Facebook) lotgenoten vertegenwoordigen.

Ouder nieuws

Op 24 november 2022 vond er in samenwerking met Harteraad een webinar sinustrombose plaats waarin dé specialist op dit gebied (dr. Jonathan Coutinho), samen met één van zijn promovendi uitleg gaf over deze bijzondere vorm van een beroerte.

Webinar Sinustrombose

Begin september 2022 heeft de Hersenstichting mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview met hoofdzaken.nl. Uiteraard zei ik ja om sinustrombose en de gevolgen daarvan bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Dit interview is via onderstaande link terug te lezen:

Interview Hoofdzaken.nl

Naar aanleiding van mijn 17e blog voor de Hersenstichting ben ik gevraagd om voor mijnmoment.com een bijzonder moment te schrijven. Lees hier welk moment ik heb gekozen.

De poster van mijn gedicht van de schrijfchallenge voor de week van afasie is binnen!

De layout is verzorgd door tekstbureau Tastzinnen. Bekijk hier alle gedichten van de week van de afasie.

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe folder over sinustrombose is een feit.

De week van afasie is voorbij (2 t/m 9 oktober 2021). Eigenlijk veel te kort om deze aandoening voldoende aandacht te geven, want weinigen staan erbij stil hoe belangrijk taal in het leven is. Ik deed mee aan de schrijfchallenge van Afasienet: schrijf een gedicht over afasie.

Digitale collectebus

Trombose kan iedereen overkomen en is dit jaar actueler dan ooit. Gelukkig kan ik mijn ervaring met deze levensverdreigende ziekte navertellen. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Onderzoek is daarom hard nodig en dat kost geld. Veel geld zodat de wetenschappers verder onderzoek kunnen doen naar deze ziekte. Bedenk dat alle beetjes helpen. Steun mijn digitale collectebus bij de Trombosestichting. Alvast hartelijk bedankt!