NIEUWS

In mei 2023 heb ik de promotie van Mayte Sanchez Van Kammen bijgewoond. Haar proefschrift is hier terug te vinden.

 

In juni 2023 heb ik op uitnodiging van mijn neuroloog deelgenomen als ervaringsdeskundige aan de CVT-Summit 2023 over sinustrombose. Ik heb hierin o.a. de stem van de (Facebook) lotgenoten vertegenwoordigd. In 2024 wordt een wetenschappelijke publicatie van de CVT-Summit verwacht.


In de Libelle Nr 28 2023 staat een artikel over trombose, waaraan ik ook een bijdrage heb geleverd.

Ouder nieuws


Op 24 november 2022 vond er in samenwerking met Harteraad een webinar sinustrombose plaats waarin dé specialist op dit gebied (dr. Jonathan Coutinho), samen met één van zijn promovendi uitleg gaf over deze bijzondere vorm van een beroerte.

Webinar Sinustrombose

Begin september 2022 heeft de Hersenstichting mij gevraagd of ik mee wilde werken aan een interview met hoofdzaken.nl. Uiteraard zei ik ja om sinustrombose en de gevolgen daarvan bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Dit interview is via onderstaande link terug te lezen:

Interview Hoofdzaken.nl

Naar aanleiding van mijn 17e blog voor de Hersenstichting ben ik gevraagd om voor mijnmoment.com een bijzonder moment te schrijven. Lees hier welk moment ik heb gekozen.


De poster van mijn gedicht van de schrijfchallenge voor de week van afasie is binnen!

De layout is verzorgd door tekstbureau Tastzinnen. Bekijk hier alle gedichten van de week van de afasie.

De week van afasie is voorbij (2 t/m 9 oktober 2021). Eigenlijk veel te kort om deze aandoening voldoende aandacht te geven, want weinigen staan erbij stil hoe belangrijk taal in het leven is. Ik deed mee aan de schrijfchallenge van Afasienet: schrijf een gedicht over afasie.