Elisheva Boumans       
 
Een nieuwe horizon

NIEUWS

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe folder over sinustrombose is een feit. 

Ouder nieuws

Vandaag, 14 oktober 2021, vier ik mijn tweede jubileum: het is exact tien jaar geleden dat ik een sinustrombose kreeg. Dat vier ik met de publicatie van de eerste 'Fragmenten' van korte verhalen.

Gisteren, 13 oktober 2021, was het Wereld Trombosedag. De Trombosestichting vroeg mij of ik mee wilde werken aan een interview met RTL-nieuws over trombose en pilgebruik. 


De week van afasie is voorbij (2 t/m 9 oktober). Eigenlijk veel te kort om deze aandoening voldoende aandacht te geven, want weinigen staan erbij stil hoe belangrijk taal in het leven is. Ik deed mee aan de schrijfchallenge van Afasienet: schrijf een gedicht over afasie.

Digitale collectebus

Trombose kan iedereen overkomen en is dit jaar actueler dan ooit. Gelukkig kan ik mijn ervaring met deze levensverdreigende ziekte navertellen. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Onderzoek is daarom hard nodig en dat kost geld. Veel geld zodat de wetenschappers verder onderzoek kunnen doen naar deze ziekte. Bedenk dat alle beetjes helpen. Steun mijn digitale collectebus bij de TrombosestichtingAlvast hartelijk bedankt!
 
 
 
 
Map
Instagram